Zingende ruimtevaarder op SoundCloud – coole opnames uit de ruimte

De ruimtevaarder Chris Hadfield had afgelopen week een gigantische YouTube-hit met zijn versie van het nummer Space Oddity van David Bowie, waarvan de beelden in het ISS ruimtestation zijn opgenomen. Hij blijkt ook een SoundCloud-account te hebben met een grote hoeveelheid geluiden die hij tijdens zijn verblijf in de ruimte heeft opgenomen.The astronaut Chris Hadfield had a massive YouTube hit this week with his version of the song Space Oddity by David Bowie. The video was made in the ISS space station. He also appears to have a large amount of sounds which he recorded in space. He has posted these sounds on SoundCloud.

Chris Hadfield - Space Oddity

De ruimtevaarder Chris Hadfield had afgelopen week een gigantische YouTube-hit met zijn versie van het nummer Space Oddity van David Bowie, waarvan de beelden in het ISS ruimtestation zijn opgenomen. Hij blijkt ook een SoundCloud-account te hebben met een grote hoeveelheid geluiden die hij tijdens zijn verblijf in de ruimte heeft opgenomen.

Deze ruimtegeluiden zijn van goede kwaliteit en kun je zo downloaden voor gebruik in je eigen muziek. Ideaal voor de productie van ambient of extra sfeer in je tracks. Ik heb overigens geen idee of je deze geluiden van Chris Hadfield vrij mag gebruiken.

Via: Waveformless

Plaats een reactie