Gratis chorus/echo/tapedelay-simulatie: NastyDLA

Variety Of Sound (VOS) heeft NastyDLA uitgebracht, een chorus-echo-effect met een ingebouwde tapedelay-simulatie. Met deze vst-plugin kun je verrassende effecten toevoegen aan vele instrumenten als drums, bas of synthesizers. Net als alle andere effecten wordt NastyDLA gratis door VoS aangeboden voor Windows.

NastyDLA heeft veel opties om van een standaard geluid een bijzonder geluid te maken. De plugin beschikt over een chorus/flanger, een highpass- en een lowpass-filter, een delay, audiomodulatie en verzadiging.

De verschillende parameters kun je volop automatiseren in je sequencer. Zo kun je het effect zowel zeer subtiel als heel extreem toepassen op je audio. Een flink aantal presets helpen de gebruiker op weg.

VOS heeft met NastyDLA weer een kwalitatief hoogwaardige plugin aan zijn portfolio toegevoegd. Een echte aanrader voor de liefhebber van delay/chorus-effecten!

Via: rekkerd.org

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>