Togu Audio Line lanceert TAL NoiseMaker

Togu Audio Line heeft TAL-NoiseMaker gelanceerd, een gratis synthesizer met ingebouwde effecten. NoiseMaker is een verbeterde versie van Elek7ro, een synth die door liefhebbers van vst-instrumenten wordt geroemd om zijn emulatie van oude analoge synthesizers.

Met de nieuwe synth engine is het geluid en de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. NoiseMaker heeft twee oscillators en een suboscillator. De synth beschikt nu ook over effecten met een galm, een chorus en een bit-crusher. Verder heeft NoiseMaker een ring-modulator, een verbeterde amp-envelope (ADSR) en nieuwe filters. Maar liefst 128 presets zijn voorgeïnstalleerd, zodat je een goede indruk kunt krijgen van de geluiden die je kunt maken.

Patrick Kunz van Togu Audio Line is de maker van een groot aantal uitstekende vst-plugins die hij tot nu toe altijd gratis ter download beschikbaar heeft gesteld aan de vst-community. Als je enthousiast bent over zijn producten, dan kun je eventueel een donatie doen via PayPal. Een persoonlijke favoriet voor smeuïge bassen is de gebruiksvriendelijke TAL-BassLine synthesizer, geïnspireerd op de analoge Roland SH-101.

Via: KVR.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>