Propellerhead Music Making Month: online-workshops voor Record/Reason-gebruikers

Propellerhead Music Making MonthPropellerhead is vandaag gestart met de Music Making Month. De oprichters van Propellerhead Software Ernst Nathorst-Böös, Marcus Zetterquist en Pelle Jubel hielden vanaf vanmiddag 16 uur de eerste live-videoconferentie over de toekomst van muziekmaken. Geregistreerde gebruikers konden chatten en vragen stellen.

Gedurende de maand mei zullen vele videoworkshops volgen van muzikanten die Record/Reason gebruiken bij het maken van hun songs en van productspecialisten van Propellerhead.

Het (Engelstalige) programma voor deze week ziet er als volgt uit:

  • Learn to Play the Keyboard Drum;
  • Perfect, Edit, Tune, and Comp Your Vocals;
  • Get Ideas Kick-started with Loops;
  • Learn Percussive Sequencing;
  • Mocean Worker Q&A;
  • Learn How CV Can Help Your Music.

Het volledige programma inclusief data en aanvangstijdstip vind je op de website van Propellerhead Software. Zorg er wel voor dat je op tijd afstemt, want het lijkt er nu op dat de live-streams achteraf niet kunnen worden teruggekeken.

Update: Propellerhead heeft de eerste live-streams nu omgezet naar video, zodat je de workshops op je gemak kunt bekijken via YouTube.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tips & trucs en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>