FL Studio group buy op Facebook

Cakewalk heeft Sonar X1 gisteren geïntroduceerd. De sequencerproducent mag zich verheugen op een grote belangstelling gezien het feit dat hun server momenteel de vraag maar nauwelijks aankan. De concurrentie staat ook niet stil. Image-Line komt met een interessante group buy via de netwerksite Facebook.

Deelnemers aan de group buy kunnen een korting krijgen tot 50 procent op de sequencer FL Studio Producer Edition en Fruity Edition. Bovendien krijgen zij net als de reguliere kopers van deze downloadbare pakketten ook eventuele toekomstige updates gratis.

De actie loopt tot en met 20 december 2010. Je kunt aan de group buy deelnemen door je naam, adres en e-mail op te sturen via de speciale FL Studio Facebook Group Buy-pagina. Daarna krijg je na 20 december 2010 een speciale kortingslink opgestuurd met het bedrag dat op dat moment is bereikt. Je kunt deze link gebruiken voor de aanschaf van zowel FL Studio Fruity of Producer Edition.

Meer informatie over de FL Studio group buy vind je op de website van Image-Line.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>