David Guetta – Nothing But The Beat The movie

David Guetta – Nothing But The Beat the movie is afgelopen zaterdag op de Nederlandse televisie uitgezonden. Uiteraard is deze film over de bekende DJ niet beschikbaar op Uitzending Gemist, dat zal wel te maken hebben met een auteursrechtenkwestie. Je kunt de dvd bestellen via Bol.com, maar hij is (zonder ondertiteling) ook beschikbaar op het YouTube-kanaal van David Guetta.Nothing But The Beat provides an interesting look at the hectic life of the DJ/ producer David Guetta and his entourage. Did you know that his wife manages the dancers during the show? And that he works a lot with Ableton Live?

David Guetta – Nothing But The Beat the movie is afgelopen zaterdag op de Nederlandse televisie uitgezonden. Uiteraard is deze film over de bekende DJ niet beschikbaar op Uitzending Gemist, dat zal wel te maken hebben met een auteursrechtenkwestie. Je kunt de dvd bestellen via Bol.com, maar hij is (zonder ondertiteling) ook beschikbaar op het YouTube-kanaal van David Guetta. Zie de onderstaande video.

Nothing But The Beat biedt een interessante blik op het hectische leven van de DJ/ producer David Guetta en zijn entourage. Wist je dat zijn vrouw tijdens de optredens de show met dansers eromheen regelt? En dat hij veel met Ableton Live werkt op zijn laptop?

Plaats een reactie