Cakewalk lanceert Z3TA+ 2 in juli

Z3TA+ 2De synthesizer Z3TA+ bestaat alweer een aantal jaren, maar de opvolger komt er nu eindelijk aan. Aanstaande juli lanceert de Amerikaanse softwaremaker Cakewalk Z3TA+ 2. Update: de plug-in komt alleen uit voor Windows.

Toen Z3TA+ eind 2002 door rgcAudio werd gelanceerd was het misschien wel de beste synthesizers van dat moment. Deze VST-plug-in klinkt geweldig, maar is voor beginners lastig te doorgronden.

Later werd rgcAudio ingelijfd door Cakewalk en werd Rapture gelanceerd. Velen zagen de laatste als de opvolger van Z3TA+, dus de nieuwe versie komt als een verrassing.

Op de website van Cakewalk staat de eerste informatie over Z3TA+ 2. De gebruikersinterface is gewijzigd en nieuwe effecten zijn toegevoegd, meldt Cakewalk.

Hopelijk zal Z3TA+ 2 de moordende concurrentie volop aankunnen. Als je de eerste versie hebt, dan kun je tegen een gereduceerde prijs upgraden. Dit geldt ook voor Sonar X1-gebruikers.

 

 

 

 

Z3TA+ 2

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>