Audiomidi biedt tijdelijk korting op AmpliTube 2 Jimi Hendrix/Metal

Audiomidi biedt tijdelijk korting op de gitaarversterker- en effectenplugins AmpliTube 2 Jimi Hendrix en Metal. De prijzen voor beide bundels zijn tot eind november verlaagd naar $49 (€35). Uiteraard is de nieuwere AmpliTube 3 al een tijdje uit, maar dat neemt niet weg dat AmpliTube 2 nog altijd een prima simulatie is. Dit is echt een koopje.

Met AmpliTube heb je geen gitaarversterker meer nodig. Je elektrische gitaar gaat rechtstreeks in de geluidskaart van je computer, daarna zorgt deze software voor een zeer overtuigend rockgitaargeluid. Na de opname van je gitaarspel in de sequencer kun je de versterker en de effecten eventueel achteraf in AmpliTube wijzigen voor een heel ander gitaargeluid.

AmpliTube 2 Jimi Hendrix is een poging om de versterker en effectenapparatuur na te bootsen die Jimi Hendrix in de jaren zestig heeft gebruikt tijdens de productie van zijn albums. Een gedeelte van de presets zijn handig ingedeeld naar de naam van het album en de track, zodat de Hendrix-fan direct het juiste geluid kan kiezen dat hij wenst.

De bundel AmpliTube 2 Metal biedt de gitarist een simulatie van versterkers en effecten die door de hardere rockbands worden gebruikt. Metal richt zich op de liefhebber van de vroegere heavy metal en hard rock tot en met de metal van nu.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>