Akai onthult mini laptop keyboard controller

Het zijn mooie tijden voor de mobiele laptopmuzikant. Akai komt na de LPK25 en de LPD8 binnenkort opnieuw met een kleine midi-keyboard-controller.

De Akai MPK mini is een compact midi-keyboard met pianotoetsen, een arpeggiator, draaiknoppen en drumpads. Hij past op het oog nog net in de rugzak.

Akai heeft vorig jaar al twee andere minicontrollers voor de laptopmuzikant gelanceerd, de LPK25 en de LPD8. De LPK25 is een klein keyboard, de LPD8 een controller met drumpads en draaiknoppen. De MPK mini is in feite een combinatie van deze twee controllers.

En wat wordt de prijs? Diverse websites noemen een bedrag van $199 (€143), maar dat zal wel aan de hoge kant zijn. De Britse site MusicRadar noemt een prijs van rond de £70 (€80). De laatste zal wel beter in de buurt komen. Meer informatie over de MPK mini vind je op de website van Akai.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>