Xils-lab introduceert nieuwe synthesizer: Oxium

Oxium - nieuwe synthesizer van Xils-labXils-lab introduceert een nieuwe synthesizer. Oxium is een op het oog eenvoudiger instrument dan zijn voorgangers polyKB en Synthix, maar heeft helemaal het Xils-lab-geluid. Dus met de klanken zit het wel goed, deze VST klinkt geweldig. Zoals altijd gaat dit wel gepaard met een wat grotere belasting van de processor.

Oxium wordt geleverd met twee skins: een oranje en een grijze. In de bovenstaande afbeelding worden beide skins vertoond. De kopiëerbeveiliging werkt slechts met een serienummer. Dat is goed nieuws voor mensen die een hekel hebben aan de usb-dongles van eLicenser en iLok.

Oxium is nu verkrijgbaar als beta (V0.92) met een beperkt aantal presets tegen de introductieprijs van €69. Dat is haast een “no-brainer” als je nog geen synthesizer van Xils-lab in je arsenaal hebt. Op 21 juli a.s. wordt een update beloofd inclusief rond de 250 presets. Na 15 augustus a.s. kost Oxium €99.

De royale 45 minuten durende demo kun je downloaden van de website van Xils-lab.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>