Wolfgang Palm stelt Plex 2 gratis beschikbaar voor Windows

Plex 2Wolfgang Palm, de maker van de legendarische PPG Wave synthesizer, stelt Plex 2 gratis beschikbaar via de website van Hermann Seib. Deze interessante VST-synthesizer was een aantal jaren geleden een commerciƫle plug-in van Steinberg, de fabrikant van Cubase. De plug-in is beschikbaar voor Windows.

Wat de gebruikersinterface betreft is Plex 2 is een heel aparte synthesizer die je niet direct zult doorgronden. De synthesizer maakt wel interessante geluiden. Het is zeker aan te raden om de (niet helemaal up-to-date) gebruikershandleiding door te nemen.

Helaas beschikt de website van Hermann Seib niet over een grote bandbreedte. Gelukkig zijn er enthousiaste synthesizerliefhebbers die een zogenaamde mirrorsite hebben opgezet waarvan de downloadsnelheid stukken hoger ligt. De mirrorsites kun je vinden in deze berichtendraad op KVR.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>