Wavelab 7 nu beschikbaar voor Windows én Mac

Wavelab 7 is beschikbaar, in ieder geval via de website van Steinberg zelf. Met de release van Wavelab 7 is de mastering-, wave-editor- en restoratiesuite nu ook beschikbaar voor de Mac. Dat is zeer goed nieuws voor Mac-gebruikers; de concurrentie voor professionele wave-editorsoftware was tot nu toe niet zo groot op dit platform.

Wavelab heeft een verbeterde workflow met flexibel werkruimte-beheer (workspace), tabbladen die je zelf kunt inrichten, een geïntegreerd hulpsysteem en schaalbare gereedschappen en vensters. Zo kun je de gebruikersinterface helemaal naar je eigen hand zetten voor mastering, audiobewerking, restoratiewerkzaamheden of batchverwerking, belooft Steinberg.

Wavelab heeft vier verschillende workspaces: Audio File, Audio Montage, Batch Processor en Podcast. Iedere workspace is ingericht voor een specifieke taak met de bijbehorende tools.

Wavelab 7 kost € 599 voor de volledige versie, upgrades kosten € 99. Voor gebruikers die niet alle mogelijkheden nodig hebben is Wavelab Elements 7 beschikbaar voor € 99 (upgraden van Elements naar de volledige versie is niet mogelijk). Meer informatie vind je op de website van Steinberg.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>