Steinberg en Focusrite lanceren nieuwe usb audio-interfaces

Steinberg en Focusrite hebben nieuwe audio-interfaces aangekondigd. Focusrite komt met de vriendelijk geprijsde Scarlett 2i2, een kleine rood metalen robuust uitziende 24-bits 96 KHz usb audio-interface:

De naam is te danken aan de twee microfooningangen en twee outputs. De voorversterkers zijn van dezelfde kwaliteit als de duurdere producten, meldt Focusrite. De Scarlett 2i2 kost € 159, meldt Gearjunkies. In de onderstaande video wordt de Scarlett 2i2 geïntroduceerd:

Steinberg richt zich op gebruikers met een wat ruimer budget. De compacte 24-bits/96 KHz UR28M desktopinterface sluit je op de pc of mac aan via usb. Hij beschikt over twee microfooningangen, twee lijningangen en zes uitgangen. De interface is vooral interessant voor Cubase-gebruikers omdat deze naadloos kan worden geïntegreerd met dit softwarepakket.

 

Steinberg UR28M audiointerface


De UR28M kost €450. Er is ook een rackversie beschikbaar, de UR824. Meer informatie over de UR-series vind je op de website van Steinberg.

 

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>