Spicy Guitar nu gratis beschikbaar

Spicy GuitarDe gitaarsynthesizer Spicy Guitar wordt voortaan gratis aangeboden door Keolab. Een tijdje geleden was er nog een “betaal wat je wil”-actie voor deze VST-plugin, maar nu heeft de softwaremaker helaas zijn activiteiten moeten stopzetten. Dit meldt forumlid pheeleep op KVR. Het gratis aanbod is zeer genereus, zeker gezien het feit dat de plugin aanvankelijk voor €150 werd verkocht.

Spicy Guitar is een emulatie van negen akoestische gitaren. Het bespelen van Spicy Guitar werkt met het midi-keyboard. Je kunt enkele noten spelen of akkoorden. Bij het spelen van akkoorden op het midi-keyboard zoekt het programma het bijbehorende gitaarakkoord in zijn akkoordenbibliotheek en speelt het af.

De gitaren in Spicy Guitar zijn gemodelleerd, dus niet gesampled zoals ook wel veel gebeurt. Het nadeel van de modeltechniek is dat de software veel van de processor kan vergen.

 

 

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>