Sonigen Modular: modulaire synthesizer in betafase

Sonigen ModularDe softwareontwikkelaar Chris Jones van Sonigen heeft de afgelopen vijf jaar in zijn vrije tijd hard gewerkt aan zijn modulaire synthesizer Sonigen Modular voor Windows. Momenteel heeft de softwareontwikkelaar de VST-plug-in de betastatus gegeven, wat betekent dat de synthesizer binnenkort zal worden uitgebracht. Het aardige is dat je de betaversie van Sonigen Modular voorlopig vrij kunt gebruiken.

Het resultaat van vijf jaar hard werken mag er zeker zijn. Sonigen Modular klinkt prachtig en je kunt net zoveel modules toevoegen als de cpu van je computer aankan. Als je een liefhebber bent van modulaire synthesizers, dan is het zeker de moeite waard om deze plug-in te proberen.

De prijs is nog niet bekend gemaakt. Meer informatie vind je op de website van Sonigen. De softwaremaker heeft ook een eigen forum op KVR Audio, waarop nu al veel positieve reacties van gebruikers en presetsmakers zijn te vinden.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>