Sonar X1 beschikbaar vanaf 8 december

Terwijl de marketingmachine de afgelopen maanden volle toeren draaide voor Sonar 8.5 inclusief een paar goodies, werkte Cakewalk hard aan een nieuwe versie van zijn sequencer. Sonar X1 wordt op 8 december a.s. gelanceerd. Met de verrassende X1-benaming (in plaats van 9) wil Cakewalk vermoedelijk benadrukken dat de sequencer flink is aangepakt en klaar is voor de toekomst.

Een van de kritiekpunten van Sonar-gebruikers is de interface geweest. Cakewalk heeft deze veranderd in een poging om de bediening van het programma een stuk eenvoudiger te maken. Zo is er de nieuwe dock-functie waarmee gebruikers elementen als de mixer, de stepsequencer en de midi-sequencer in een dock kunnen zetten dat overal op het scherm kan worden geplaatst. Daarnaast zijn de menu’s, de slepen en neerzetten-functionaliteit (drag and drop) en de plaatsing van de effecten in de mixer aangepakt.

Klanten die de huidige Sonar 8.5 kopen kunnen op 8 december gratis upgraden naar X1. Een overzicht van de belangrijkste nieuwe features kun je zien in de onderstaande video van Cakewalk:

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>