Software editor voor Roland GAIA SH-01 synthesizer

Roland brengt GAIA Synthesizer Sound Designer uit, een software editor voor de GAIA SH-01 synthesizer. Met deze software editor kun je iedere parameter van de GAIA SH-01 bewerken op je computer, belooft Roland.

Als je de GAIA SH-01 aansluit op de usb-poort van de computer dan verschijnen alle instellingen ervan automatisch in de software editor. De ingebouwde waveviewer brengt het geluid tijdens het programmeren van de klanken mooi visueel in beeld. Verder beschikt de software over de functie Action List, waarmee je stap voor stap kunt uitvinden hoe de patches zijn opgebouwd.

GAIA Synthesizer Sound Designer wordt geleverd met een aantal nieuwe patches en Action List-voorbeelden waarmee je de basis van synthese kunt leren. Het pakket is helaas niet gratis. Vanaf oktober is het beschikbaar voor Windows en Mac OS voor $99.

Bron: Synthopia

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>