Secrets of House Music Production nu beschikbaar voor iPad

Secrets of House Music Production AppHet boek The Secrets of House Music Production van Sample Magic is nu ook beschikbaar als een app voor de iPad. Je kunt met deze app natuurlijk niet zo lekker bladeren als met de originele uitgave, maar een voordeel is dat je naast de originele content een flink aantal audiovoorbeelden kunt beluisteren bij de verschillende lessen. Een ander voordeel is dat de app niet plotseling dichtklapt als je een bepaalde productietechniek uitprobeert in je favoriete digitale audiowerkstation.

The Secrets of House Music Production laat aan de hand van voorbeelden zien hoe je bepaalde geluiden kunt maken voor housemuziek en hoe arrangementen voor deze muziekstijl in elkaar steken. De onderwerpen die in de verschillende hoofdstukken worden behandeld zijn onder andere drums, bassen, mixen, arrangement, zang, effecten en mastering.

De app is ook direct de demo. De volledige versie kun je voor € 22 kopen door middel van een zogenaamde in-app-aankoop. Ook is het mogelijk om alleen bepaalde hoofdstukken aan te schaffen. Maar als je toch alles wilt lezen, dan ben je goedkoper uit door direct voor de volledige versie gaan.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>