Propellerhead kondigt Reason 6 en nieuwe audio-interface aan

Propellerhead Software lanceert aanstaande september Reason 6 en Balance, een nieuwe audio-interface speciaal voor Reason-gebruikers. Met de lancering van Reason 6 wordt Record overbodig omdat alle eigenschappen van Record in Reason 6 zijn opgenomen, waaronder de naar de SSL-console gemodelleerde mixer, het Neptune-effect en de ID8-instrumenten. Daarnaast is Reason 6 voorzien van 64-bit-ondersteuning en heeft het pakket drie nieuwe effecten aan boord: het gate-effect Alligator, de geavanceerde delay-unit Echo en de extreme vervormer Pulveriser. Zie de onderstaande, zoals altijd zeer gelikte, video:

In de volgende video zie je de audio-interface Balance in actie. Deze wordt geleverd met het uitgeklede pakket Reason Essentials en kost € 500. Balance biedt integratie met Reason, zoals je ook bij interfaces van concurrenten als Steinberg Cubase en Cakewalk Sonar vindt. Balance fungeert als dongel, dus dat bespaart meteen een usb-poort.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>