Prijsverlaging FAW Circle: interessante goedkope synthesizer voor beginners

FAW CircleFuture Audio Workshop heeft de prijs van Circle verlaagd naar € 49. Daarmee is deze VST-plug-in direct een interessante goedkope synthesizer voor beginners.

De makers van Circle hebben de synthesizer een overzichtelijke interface gegeven waarin alle onderdelen zo goed mogelijk in beeld worden gebracht. Zo zie je bijvoorbeeld over de envelopes een balletje lopen, zodat je kunt zien in welk stadium de envelope zich bevindt.

Circle komt met een flink aantal presets, maar nodigt ook uit om je eigen geluiden te maken. Op de website van Future Audio Workshop vind je daarnaast een aantal lessen (tutorials) die je wegwijs maken in het creëren van geluiden met Circle.

Mocht je interesse hebben in deze plug-in, dan is het zeker aan te raden om eerst de demo te proberen. Een nadeel van Circle is het cpu-verbruik. Deze ligt relatief hoog, waardoor oudere computers moeite hebben met de rekenkracht die vereist is om de synthesizer te draaien.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>