Polychord 2 update: nu met virtual midi en midi klok/sync

We schrijven nog niet dat Genome MIDI Sequencer zo’n beetje de enige midi-app met MIDI Clock/Sync is, of het blijkt dat Polychord 2 net is ge├╝pdatet met dezelfde eigenschappen. Polychord voor iPad verzendt nu midi-output naar alle beschikbare poorten: usb, WiFi en virtual midi, meldt de ontwikkelaar Shoulda Woulda Coulda.

Polychord is een app voor de iPad waarmee je eenvoudig akkoorden en improvisaties kunt spelen. In de onderstaande video zie je de app in actie:

Polychord is ook voorzien van ingebouwde begeleiding als een drummachine. Met behulp van de midi klok/sync kun je Polychord synchroniseren met het tempo van andere hardware en apps die dit ondersteunen. De interne geluiden van Polychord kun je uitschakelen, zodat je de app optimaal als midi-controller kunt gebruiken. Meer informatie vind je op Polychordapp.com.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>