Orange OPC: pc met ingebouwde gitaarversterker eind april beschikbaar

Orange OPCHet is een gitaarversterker van Orange. Nee, het is een pc. Nee, het is een pc met een ingebouwde gitaarversterker! De Orange OPC is een wel heel opzienbarende muziekcomputer, mogelijk een van de best klinkende pc’s. Met de ingebouwde 35 Watt stereospeakers van JBL is hij zeker níet stil te krijgen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De OPC is voorzien van de Intel Core i3-2100 processor (3 MB cache, 3,10 gigahertz), een geïntegreerde grafische kaart en een 24 bit/96 Hz audio-interface. Eventueel kun je een extra grafische- of audiokaart inbouwen en er is ook ruimte voor een extra harddisk. Het werkgeheugen is standaard 4 gigabyte en uitbreidbaar tot 8 gigabyte.

Ook aan de meegeleverde software is duidelijk te zien dat Orange zich met name richt op gitaristen: AmpliTube 3 (gitaareffect), een speciale versie van de sequencer Studio One, en Mixcraft 5.

Hij ziet er wel cool uit. Het is te hopen dat de computerhardware is opgewassen tegen al dat getril van de speakers. De OPC kost £1224 (€1401). De computer komt eind april beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, en kort daarna in de andere landen, meldt Gearjunkies.

Meer informatie vind je op de website van Orange OPC.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>