“No brainer”-deal RP-Delay bij audioMIDI

RP-DelayOok in de zomer kun je bij  audioMIDI leuke “No-Brainer”-aanbiedingen scoren. Op dit moment is de RP-Delay plug-in van Rob Papen tijdelijk in de aanbieding voor $ 10 (ruim € 7). De Nederlandse softwaremaker Rob Papen hoopt daarbij op extra aandacht voor zijn plug-ins in Amerika.

De RP-Delay is geen standaard, simpele delay plug-in zoals je bij iedere sequencer hebt. De plug-in biedt vele mogelijkheden, van de meest eenvoudige tot de gekste effecten. Door de talloze opties is het hoogst waarschijnlijk geen plug-in die je in een keer zal doorgronden. Wees er dan ook op voorbereid dat je af en toe de handleiding zult moeten raadplegen om alles uit dit VST-effect te halen.

Zoals bij alle plug-ins van Rob Papen wordt de RP-Delay met ruim voldoende presets geleverd om je op weg te helpen. Meer informatie en de demo vind je op de website van Rob Papen.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>