Video’s Ohm Studio tonen nieuwe features

De Franse softwareontwikkelaar Ohm Force heeft zes nieuwe video’s geplaatst waarin een aantal features wordt vertoond van de interface van Ohm Studio. Deze video’s laten zien dat de nieuwe sequencer behoorlijk flexibel is. In de eerste video wordt een ingewikkeld basinstrument gemaakt met behulp van twee tracks, iets waarvoor andere sequencers meer tracks en een ingewikkelde routing nodig hebben. Het routen van de VST-plugins in dit voorbeeld doet denken aan de flexibele routing van EnergyXT.

In de verzadigde sequencermarkt moet je vandaag de dag als nieuwkomer wel een feature hebben die anderen helemaal niet hebben of niet heel goed doen. Ohm Force gooit het bij zijn Ohm Studio op de muzikale samenwerking via internet. In de onderstaande video zie je twee mensen samen aan een muziekproject werken. Zo verschijnen de ingetekende midi-noten op de rechter laptop in realtime in de sequencer van de linker laptop. Zo kun je echt jammen met iedereen waar ook ter wereld. Cool!

Muzikanten zullen samenwerken via de servers van Ohm Force. De betaversie van Ohm Studio moet aan het eind van dit jaar uitkomen. Meer informatie over deze sequencer vind je op www.ohmstudio.com.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>