MOTU 828mk3 Hybrid: firewire én usb audio-interface

Bij de aanschaf van een externe audio-interface moet je eerst de belangrijke keuze maken of je deze op de firewire- of usb-poort gaat aansluiten. Als het aan MOTU ligt dan is deze keuzehoofdpijn binnenkort definitief verleden tijd. In navolging van de portable Ultralite mkIII Hybrid wordt binnenkort ook de grotere 828mk3 Hybrid gelanceerd, een hybride audio-interface die je zowel via usb als firewire kunt aansluiten.

Deze flexibele firewire/usb-connectiviteit is misschien indrukwekkend, maar ook de overige specificaties van de 828mk3 Hybrid zijn niet misselijk. De interface beschikt over een maximale samplekwaliteit van 24-bits/192kHz, 10 analoge inputs en outputs, zestien kanalen digitale ADAT inputs en outputs en stereo S/PDIF.

De 828mk3 Hybrid wordt in het eerste kwartaal van 2011 verwacht. Mocht je genoeg hebben aan een firewireversie van de 828mk, dan is het misschien niet eens zo gek om te gaan voor de paar jaar oudere 828mkIII. Deze komt mogelijk straks bij veel winkels in de opruiming.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>