Love Music F*ck Piep

Love music f*ck Piep

Afgelopen zaterdag ben ik naar het dancefestival Boeiend geweest in Enkhuizen. Vlakbij de aanlegsteiger van de haven draaiden Nederlandse dj’s op twee podia tegelijk zowel house als techno. Het weer was fantastisch en de sfeer gemoedelijk. Voor Enkhuizer begrippen waren erg weinig dronken mensen te bekennen, er werden enorme hoeveelheden water gedronken.

Onder andere Erick Eerdhuizen maakte een erg goede indruk met een geweldige set op de MainStage. Op zijn SoundCloud-pagina kun je een paar volledige dj-sets van hem beluisteren. DJ La Fuente stal de show met zijn aanstekelijke afrokapsel, en ook Lucien Foort was van de partij met goede housemuziek.

Ik had geen oordoppen mee, en met mij vele anderen. Stom natuurlijk. Op een gegeven moment was het geluid op de MainStage zo hard afgesteld dat mensen zere oren kregen en naar buiten liepen om deze de kans te geven om even bij te komen. Maar dan ben je eigenlijk al te laat.

Op zondag, the day after, had ik nog last van een licht piepend oor. Niet geheel toevallig stuitte ik op de website Oorveilig, een keurmerk voor clubs die je gehoor serieus nemen. Oorveilig heeft een link naar www.letspartyplug.nl, waar je een setje oordoppen kunt bestellen, speciaal voor concertbezoekers. Voor de kosten hoef je dit niet te laten, deze zijn slechts €12,50 inclusief verzendkosten. Dus meteen doen, hoor je me (nog)!

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>