Leuke zomerdeals: NI Razor en AAS Tasman

Het is weer de tijd van mooie zomerdeals. Native Instruments geeft tot en met 24 juni aanstaande 50 procent korting op Razor, een synthesizer voor Reaktor en Reaktor Player. Razor is een goede keuze voor moderne leads en bas. In de onderstaande video kun je hem horen en zien:

Razor kost tot en met dit weekend € 34,50. Daarnaast geeft Native Instruments 50 procent korting op de bundel Massive, Razor en FM8 (€ 179). Maar voor die prijs kun je misschien beter meteen voor de Komplete bundel (€ 500) gaan als je nog geen producten van dit bedrijf hebt. In de laatste bundel is Razor overigens niet inbegrepen.

Applied Acoustics Systems (AAS) heeft een zomerdeal voor Tasman, een prachtige modulaire synthesizer. Deze klinkt nog altijd erg goed en biedt voor de liefhebber veel mogelijkheden. Tasman kost tot eind juli $ 99.

Weet je ook een leuke zomerdeal?

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>