Synthesizers Korg Legacy Collection nu ook apart te koop

De verschillende synthesizers uit de Korg Legacy Collection worden door Korg nu ook apart verkocht via Korg User Net. Veel van deze synthesizers kunnen worden aangemerkt als klassiekers. De MS-20, Polysix, Mono/Poly, M1 en Wavestation worden verkocht voor $50 (€37) per stuk, MDE-X voor $20 (€15).

Als je alle vst-instrumenten wilt hebben dan kun je het beste direct voor de Special Bundle gaan. Met deze bundel koop je alle plugins voor $200 (€147).

Demo’s van de synthesizers kun je downloaden na registratie op de website. Ook zijn interessante gebruikerservaringen te lezen op het forum van KVR.

Update: de registratie op Korg User Net gaat momenteel zeer moeizaam vanwege een serverprobleem. Als je niet over een product van Korg beschikt, dan kun je volgens een van de gebruikers op het KVR-forum registreren door twee maal op de knop “Buy” te klikken. Na invulling en verzending van het registratieforumulier kun je naar de downloads voor geregistreerde gebruikers.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>