impOSCar 2 gelanceerd voor Mac, Windows-versie verschijnt binnenkort

Het heeft een paar jaar geduurd voordat de eerste videobeelden van impOSCar 2 op internet verschenen, maar eindelijk is het zover. GForce software heeft impOSCar 2 gelanceerd voor de Mac. De Windows-versie van deze VST-plug-in verschijnt binnenkort.

De eerste versie van impOSCar is een emulatie van de OSCar hardware synthesizer. De plug-in kenmerkt zich door een sappig, warm geluid en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de favoriete plug-ins onder liefhebbers van VST-instrumenten.

Met impOSCar 2 verschijnt nu een nieuw unison-effect aan boord, waarmee een voller geluid kan worden bereikt. Uiteraard zal dit ook gepaard gaan met een hoger cpu-gebruik in vergelijking met de oude impOSCar. Daarnaast zijn er vele andere verbeteringen aangebracht, waaronder een nieuw patch-managementsysteem.

In de onderstaande video zie en hoor je impOSCar 2 aan het werk:

impOSCar 2 kost € 139 exclusief BTW. Daarnaast zijn er upgrademogelijkheden als je de eerste versie van deze plug-in gebruikt.

Via: KVR

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>