Image-Line lanceert FL Studio 10

NewtoneImage-Line heeft FL Studio 10 gelanceerd. Naast een flink aantal verbeteringen aan bestaande onderdelen beschikt de sequencer nu met Newtone en Pitcher over tools voor toonhoogtecorrectie en het creƫren van harmonieƫn. Voor Newtone en Pitcher moet je extra betalen, maar door de Pay What You Want-actie hoeft dat niet veel te kosten.

Het uiterlijk en innerlijk van FL Studio 10 is flink aangepakt. Zo wordt de mixer nu een stuk groter in beeld gebracht en zie je hierin nu de golfvormen voor iedere track voorbij komen tijdens het afspelen. Voor de liefhebber van grote samplebibliotheken voor bijvoorbeeld Kontakt is er goed nieuws. De sequencer beschikt nu over een wrapper voor 64-bits plug-ins, zodat deze overweg kunnen met gesamplede instrumenten tot 192 gigabyte groot. Natuurlijk moet je dan wel over een 64-bits Windows-systeem beschikken.

Daarnaast zijn een paar features ingebouwd die bij de concurrentie al lang gemeengoed zijn. Erg handig is de Autosave-functie, waarbij FL Studio een project om de zoveel tijd automatisch opslaat. Ook de door gebruikers veelgevraagde plug-in delay compensation (PDC) is nu eindelijk toegevoegd aan de sequencer.

Een volledig overzicht van alle verbeteringen vind je op de website van Image-Line. Mocht je nog geen klant zijn bij Image-Line, dan kun je via Maak Digitale Muziek 10 procent korting krijgen op producten van de Belgische softwaremaker. Deze korting is niet alleen geldig voor FL Studio, maar ook voor VST-instrumenten en -effecten.

 

 

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>