Horizon synth: Roland JP-8000 supersaw komt naar iPad

Beepstreet Horizon voor iPadBeepStreet heeft een paar weken geleden de synthesizer Horizon uitgebracht voor de iPad. Horizon heeft naast de saw (zaagtand), PWM pulse en triangle (driehoek) de beroemde SuperSaw golfvorm aan boord, zodat hij het volle geluid van de Roland JP-8000 kan nabootsen. Daarnaast beschikt de synthesizer over 7 stemmige polyfonie en verschillende filters, effecten en LFO’s voor dynamische geluiden.

De audiodemo op de website van BeepStreet klinkt in ieder geval goed. Horizon kan worden bespeeld met een virtueel keyboard, een midi-keyboard of een sequencer, meldt BeepStreet. Daarnaast beschikt de synthesizer over 200 presets, een ingebouwde arpeggiator en een recorder met ondersteuning voor AudioCopy en het uitwisselen van bestanden met iTunes. Horizon kost tijdelijk $ 5 (€ 3,50).

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>