Heptode Deep Crunch en Heavy Tone – gratis gitaareffecten

Heptode Deep CrunchNaast al het commerciƫle geweld op de Musikmesse valt deze week ook nog wat gratis te halen. Het Franse Heptode heeft de VST-effecten Deep Crunch en Heavy Tone gratis beschikbaar gemaakt via zijn website. De effecten zijn virtuele versies van twee Heptode effectenpedalen voor gitaristen.

Deep Crunch en Heavy Tone zijn zeer goed bruikbaar en klinken behoorlijk overtuigend als je ze op een gitaargeluid zet. Dit geluid moet dan wel mono zijn.

Volgens Heptode is het zeer lastig om de analoge componenten van de hardwarepedalen te emuleren. Daarvoor heb je echt de pedalen zelf nodig, die je eventueel tussen je gitaar en de input van de geluidskaart kunt prikken.

De VST-plug-ins zijn beschikbaar voor Windows. Meer informatie over de effectenpedalen vind je op de website van Heptode.

Via: rekkerd.org

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>