Cthulhu – arpeggiator van Xfer Records

Cthulhu

Xfer Records heeft Cthulhu uitgebracht. Deze zeer flexibele arpeggiator plug-in kan midi verzenden naar een willekeurige synthesizer en heeft een ingebouwde functie om akkoorden te onthouden. Zo kun je snel even (een-vinger-) jammen met wat akkoorden die je van te voren hebt ingevoerd, of met de voorgeprogrammeerde akkoorden die bij de VST plug-in worden geleverd. Handig voor het starten van een nieuwe track!

Cthulhu wordt standaard geleverd met een flink aantal akkoorden die door de wereldberoemde componist Bach zijn gebruikt in zijn prachtige composities. Ook akkoorden van andere componisten zijn vertegenwoordigd.

In deze video een korte introductie:

 

In de onderstaande video wordt Cthulhu geïntroduceerd door Steve Duda van Xfer Records, dat is de man met de lange haren, en een vriend van hem.

Cthulhu is verkrijgbaar voor Windows en Mac en kost 39 dollar. Een demo kun je downloaden via de productpagina van Cthulhu bij Xfer Records.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>