Chorddetector: alle akkoorden van je favoriete songs

ChorddetectorHet kan best lastig zijn om het akkoordenschema van een liedje uit te schrijven. Het programma Chorddetector kan helpen bij het opsporen van de akkoorden.

Chorddetector is een wav/mp3 speler die akkoorden live weergeeft tijdens het afspelen van een track. Zo kun je tijdens het afspelen van de track direct meespelen op je muziekinstrument.

Niet alle muziek is geschikt voor Chorddetector. Bijvoorbeeld bij heel drukke drumpartijen werkt het volgens de maker minder goed. Dus het is aan te raden om eerst even de demo te proberen voordat je tot aanschaf overgaat.

De software is overigens met $15 (€11 ) heel vriendelijk geprijsd en beschikbaar voor Windows en Mac. Chorddetector is een product van de Amsterdamse softwaremaker DDMF. Meer informatie en de demo vind je op www.chorddetector.com. Op het forum van KVR staan de eerste reacties van gebruikers.

 

 

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>