Celemony lanceert Melodyne Essential

Celemony heeft Melodyne Essential uitgebracht. Deze instapversie van de  toonhoogte-correctiesoftware biedt alle basisfunctionaliteit die je nodig hebt voor het aanpassen van de toonhoogte van monofone instrumenten. Essential beschikt niet over de veelbesproken door Celemony ontwikkelde DNA-functionaliteit, waarbij meerdere tonen tegelijk kunnen worden aangepast.

Met Melodyne Essential kun je automatisch of met de hand de toonhoogte en timing corrigeren van monofoon of ritmisch audiomateriaal. Bijvoorbeeld een zangstem of een basgitaar. Je kunt tonen transponeren, verplaatsen of zelfs verwijderen.

Je kunt dit pakket apart of als vst-plugin gebruiken in je sequencer. Bij gebruik in je sequencer kun je de plugin op meerdere tracks inzetten. Het aantal tracks is daarbij afhankelijk van de kracht van je computer.

Melodyne Essential is beschikbaar voor Windows en Mac OS en kost €99. Tot het eind van dit jaar wordt de software aangeboden voor de introductieprijs van €69. Meer informatie vind je op de website van Celemony.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>