Apogee JAM: gitaarinterface voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac

Apogee JAMAls je net bent bijgekomen van het iPad-geweld van gisteren, inclusief de introductie van de nieuwe app Garageband, dan vraag je je misschien af hoe je een gitaar kunt aansluiten op het tablet. Garageband heeft tenslotte een gitaarversterker aan boord? Laat de hardwarefabrikant Apogee eind deze maand “toevallig” nét met een oplossing hiervoor komen: JAM.

JAM is een kleine, zeer portabele gitaarinterface die je via de dock poort kunt aansluiten op de iPad, iPhone, iPod touch en Mac. De interface is gericht op beginners en gevorderden die een goed gitaargeluid nodig hebben tijdens het oefenen, voor opnames of jams op de iPad of Mac. Je kunt JAM gebruiken met de programma’s GarageBand, Logic, MainStage en “andere programma’s die compatibel zijn”, aldus Apogee.

JAM is vanaf 31 maart aanstaande beschikbaar en kost $99. Vanwege de hogere BTW in Europa moet je hier rekenen op een prijs van €99. Daarmee is het zeker niet de goedkoopste oplossing voor de iPad. Check bijvoorbeeld ook maar eens een product als iRig van IK Multimedia.

Via: Gearjunkies

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>