AmpliTube Fender nu ook voor iPad, iPhone en iPod touch

Amplitube Fender voor iPhone en iPod TouchIK Multimedia brengt AmpliTube Fender nu ook naar de iPhone, iPad en iPod touch. AmpliTube Fender is een gitaarversterker, opnamestudio en effectenrack gericht op het beroemde Fender-geluid. Je gitaar kun je aansluiten via bijvoorbeeld AmpliTube iRig.

AmpliTube Fender voor iPad/iPhone/iPod touch heeft vijf gitaarversterkers en zes effectenpedalen. De versterkers zijn gemodelleerd naar de Fender ’65 Deluxe Reverb, de Super-Sonic, de ’65 Twin Reverb, de ’59 Bassman LTD en de Pro Junior. De effectenpedalen naar de Fender Tape Echo, Compressor, de Fender Blender, Fender Phaser, Overdrive en Noise Filter.

De apps zijn voor €12 beschikbaar in de App Store. Als je ook opnames wilt maken dan kun je als add-on (In-App Purchase) de 4-track recorder voor de iPhone aanschaffen of de 8-track recorder voor de iPad. Deze recorders kosten respectievelijk €8 en €12 en zijn voorzien van mastering-effecten.

Meer informatie vind je op de website van IK Multimedia.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>