Ableton Live workshop door SAE institute in De Melkweg Amsterdam

Op zaterdag 10 maart aanstaande zal SAE Institute een workshop Electronic Music on Stage verzorgen tijdens het 5 Days Off Festival in Amsterdam. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op performance: hoe breng je je elektronische (home)studio producties naar het podium? Hierbij wordt gebruik gemaakt van Ableton Live, controllers en (hardware-)synthesizers in een compacte set-up.

Deze workshop is ideaal voor elektronische muzikanten en producers die de stap naar het podium willen maken. Maar ook voor dj’s die Ableton Live in hun dj-set willen integreren. De workshop wordt gegeven door de engineer, producer en muzikant Marco Antonio Spaventi. Sinds een aantal jaren is hij leraar bij SAE Institute Amsterdam voor de opleidingen Audio Engineering en Electronic Music Production.

De entree is gratis, maar er zijn een beperkt aantal plaatsen. Ga naar 5 Days Off voor meer informatie en aanmelding voor deze workshop.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>