Ableton Live producers masterclass op 26 mei in Amsterdam

TWSTd Producers MasterclassStudio 80 organiseert op 26 mei aanstaande de TWSTD Producers Masterclass in Amsterdam. Tijdens deze producers masterclass staat de sequencer Ableton Live centraal. De masterclass is gericht op zowel beginnende als gevorderde Ableton Live-gebruikers, en wordt georganiseerd in samenwerking met TWSTd, Ableton, Pyntago en Media Satellite.

Tijdens het eerste deel van de avond laten Max Coppens en Michel Sanchez-Infante je kennis maken met de theorie en praktijk van sidechaining in Ableton Live. Michel Sanchez-Infante werkt onder de artiestennaam Minz en is Ableton Certified Trainer. Max Coppens is lid van het duo Specker en treedt onder andere live op tijdens Amsterdam United en Awakenings Festival.

Het tweede deel van de avond zal Julien Chaptal ingaan op zijn ervaringen in de studio en tijdens live-optredens. Hij laat onder andere zien hoe hij een track opbouwt, en welke plug-ins hij daarbij gebruikt. Julien Chaptal treedt op als solo-artiest, en als onderdeel van Amsterdam 661.

De TWSTD Producers Masterclass vindt plaats op 26 mei aanstaande vanaf 20 uur in Studio 80 te Amsterdam. De toegang is €10. Meer informatie over dit evenement en de link naar de kaartenverkoop vind je op de website van TWSTd.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tips & trucs en getagd , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>