Ableton Live/ AKAI controller workshop op 2 juli in Amsterdam

AKAI APC40

Werk je met Ableton Live en ben je nieuwsgierig naar wat je met de gespecialiseerde Ableton Live-controllers van AKAI kunt doen? Op 2 juli aanstaande organiseert Elevator People een gratis Ableton/ AKAI-workshop in STUDIO/K te Amsterdam. Deze workshop is gericht op het gebruik van de AKAI APC20 en -40 controllers in combinatie met Ableton Live.

De workshop wordt verzorgd door Martin Rascher, een freelance producer en toetsenist die onder andere Reggae, Pop, Elektronisch en Death Metal maakt. Hij speelt nu toetsen en samples in de Amsterdamse Rob van de Wouw Band, zie ook deze videoclip.

De toegang is gratis. Meer informatie over deze workshop en aanmelding vind je op de website van Media Satellite. Informatie over andere Ableton Live workshops die onder andere aanstaande juli door Elevator People worden georganiseerd vind je op de website van Elevator People. Wees er wel snel bij, want er is plaats voor maximaal 50 mensen.

Share

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>